Till salu

 C-PONNY – DONA – SÅLD

Vår superfina C-ponny Dona är till salu. Vår yngsta dotter som “ärvt” henne från sin storasyster tycker att hon är lite i piggaste laget i hoppning för hennes smak och därför är hon nu till salu till rätt ryttare. Vi är väldigt måna om vart hon hamnar. Dona är lätt att ha med sig på tävling och på nya platser. Hon kan stå själv i transporten på tävling även om hon åker med en annan häst, lastar sig själv, går alltid direkt in. Hon är snäll att sko och klippa. Trafiksäker, van vid maskiner, hundar, katter och oljud så som motorsåg. Tävlad i LD, LC & LB men har kapacitet för högre klasser. Rids och tränas kontinuerligt för tränare i såväl hoppning som dressyr. Mankhöjd 139cm.  Hör av dig vid intresse.

 

 

 


KATTUNGAR

Vi väntar kattungar till sommaren 2020


ISLANDSHÄST TILL SALU – VALKYRJA FRÅN EMMIGÅRDEN – SÅLD

KyranDå dottern har gått över till ponny så säljer vi nu ett mkt trevligt sto, född -07. ca 1.37 cm. 4-gångare men behöver tränas i tölten. Reds in som 6-åring och har mer eller mindre endast ridits av min nu 11-åriga dotter. Hon har ridits kontinuerligt för instruktör 2-3 dagar i veckan sedan hon kom till oss. Funkar jättefint att rida ut på själv – dottern har ridit henne till och från träningar i ridhus själv i alla väder och årstider. Helt okomplicerad att sko och klippa. Hon lastar sig själv i princip och är mkt trevlig att pyssla med. Trafiksäker och van vid stora maskiner, motorsågar och “oljud”. Hundvan. Positiv, pigg, känslig och rör sig fint. Hon tycker att det är roligt att jobba. Mycket dressyrriden och har varit med i klubbtävlingar i LC:1. Älskar att hoppa. Behöver en bestämd ryttare och med rätt sådan har hon definitivt möjligheter att bli en kul häst att tävla med när tölten väl sitter. Tillfälle att hitta en fin häst att utvecklas med. Mor dotter häst? Välkomna att provrida. Kontakta mig för mer information. catharina.sandberg (snabela)gmail.com


Valkyria från Emmigården född 07

e. Sindri frá Högnastödum
u. Tár frá Hafnarfirdi

https://youtu.be/ZNegMIKq1uk


SE*Klaraborgs LuNi Ginny född 16 maj 2016  – SIBIRISK KATT – SÅLD

IMG_5471-1SE*Klaraborgs LuNi Ginny, sibirisk katt, Goldenhona, 4 månader söker akut nytt hem då det tyvärr inte funkade hos de som köpte henne initialt. Ginny är fullt frisk, vaccinerad, kelig, gosig, busig, listig och kommer att bli en fantastisk sällskapskatt. Ginny gillar hundar och älskar barn. Hon är nyfiken och tuff, är inte rädd för nya miljöer utan följer glatt med.  Säljes till kärleksfullt och livslångt hem till något reducerat pris pga att hon inte längre är 12 veckor. Leverans omgående. För mer info om denna fina lilla juvel kontakta mig på catharina.sandberg(snabels)gmail.com.

Skärmavbild 2016-09-28 kl. 10.29.25Länk till stamtavla